Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu / Goztepe Gursel Aksel Stadyumu 25 07 2019 Faruk Nahita Flickr / Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu / Goztepe Gursel Aksel Stadyumu 25 07 2019 Faruk Nahita Flickr / Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu.. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi adını alan göztepe'nin yeni stadında inşaatın yüzde 62'si bitiriliyor, yüzde 52'si inşa edilen alsancak stadı ise ödenek bekliyor. Ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola. Göztepe gürsel aksel stadyumunun açılış günü. Temel verilerin yanı sıra, adres, erişim, farklı özellikler, stadyumdaki fiyatlar vs isim hakları hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Göztepe'nin antremanları ve bazı halbuki dikin şöyle 30 binlik ileride büyütmeye imkan verecek bir stadyum. Gürsel aksel göztepe stadyumu twitter hesabı. Göztepe gürsel aksel stadyumu konak i̇lçesin'de inşaat edilen günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Göztepenin 95 yıllık hasretinin sona erdiği, yeni stadında ki ilk gününde, konuğu. Göztepe spor kulübü, çok beklediği stadyumuna kavuştu.

Goztepe Stadi Nin Adi Ne Goztepe Stadi Nerede Kapasitesi Ne Kadar Goztepe Stadi Kac Kisilik Goztepe Haberleri Spor
Goztepe Stadi Nin Adi Ne Goztepe Stadi Nerede Kapasitesi Ne Kadar Goztepe Stadi Kac Kisilik Goztepe Haberleri Spor from img.fanatik.com.tr
Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını gürsel aksel stadyumu'nda oynamaya başlayacak. Binlerce kişinin ikinci evi ve bir arada yaşanılan duyguların mabedi olacak bu stadyumu i̇zmir şehrine. Göztepe gürsel aksel stadyumu i̇zmi̇r büyükşehir belediye meclisi, göztepe gürsel aksel stadyumu'nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi. Göztepe spor kulübü, çok beklediği stadyumuna kavuştu. 2017/18 sezonundan kalma gouffran'ı hamama götürmek isteyen çok arkadaş varmış#göztepe #süperlig. İzmir'in konak ilçesi üçkuyular mahallesi'nde. İzmir'in sembollerinden birine dönüşmesi hedeflenen göztepe gürsel aksel stadyumu, uefa ve futbol federasyonu kriterlerine uygun şekilde tasarımı ve karma kullanımlı yapısıyla öne çıkıyor. Göztepe'nin antremanları ve bazı halbuki dikin şöyle 30 binlik ileride büyütmeye imkan verecek bir stadyum.

Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu.

Çift katlı, localara, kafelere, mağazalara, otoparka sahip. Gürsel aksel göztepe stadyumu twitter hesabı. Takımımıza ve tüm izmirlilere hayırlı olsur inşallah. Göztepenin 95 yıllık hasretinin sona erdiği, yeni stadında ki ilk gününde, konuğu. 95 yıllık kulübün kalbi artık güzelyalı'nın tam ortasında gürse aksel stadyumu'nda atıyor. Stadium, arena & sports venue in i̇zmir, turkey. Gürsel aksel spor ve yaşam merkezi, ya da gürsel aksel göztepe stadyumu (gags) i̇zmir'in konak ilçesi güzelyalı mahallesinde bulunan 30.035 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyum. 1682 ziyaretçi göztepe gürsel aksel stadyumu ziyaretçisinden 249 fotoğraf ve 27 tavsiye gör. Göztepe gürsel aksel stadyumu i̇zmi̇r büyükşehir belediye meclisi, göztepe gürsel aksel stadyumu'nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi. Gürsel aksel sports and healthy life center (turkish: Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi), colloquially known as gürsel aksel stadium is a football stadium located in üçkuyular, göztepe, a neighbourhood in the konak district of i̇zmir, turkey. Göztepe spor kulübü, çok beklediği stadyumuna kavuştu. Göztepe gürsel aksel stadyumu konak i̇lçesin'de inşaat edilen günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır.

Göztepe gürsel aksel stadyumu konak i̇lçesin'de inşaat edilen günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. 653 likes · 551 were here. Göztepe gürsel aksel stadyumu son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri fanatik gazetesi resmi sitesinde. Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu.

Spor Hizmetleri Genel Mudurlugu
Spor Hizmetleri Genel Mudurlugu from shgm.gsb.gov.tr
Maçlarını uzun süredir 12 bin 500 kişilik bornova stadyumu'nda oynayan ve bu durumdan çok da memnun olmayan göztepe, 2 senedir kendi stadının bitmesini bekliyordu. Instagram posts from göztepe gürsel aksel stadyumu. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Çift katlı, localara, kafelere, mağazalara, otoparka sahip. Göztepenin 95 yıllık hasretinin sona erdiği, yeni stadında ki ilk gününde, konuğu. Göztepe gürsel aksel stadyumunun açılış günü. İzmir'in konak ilçesi üçkuyular mahallesi'nde.

Instagram posts from göztepe gürsel aksel stadyumu.

Göztepe spor kulübü, çok beklediği stadyumuna kavuştu. Göztepenin 95 yıllık hasretinin sona erdiği, yeni stadında ki ilk gününde, konuğu. Gürsel aksel sports and healthy life center (turkish: Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum. Göztepe spor kulübü, çok beklediği stadyumuna kavuştu. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Temel verilerin yanı sıra, adres, erişim, farklı özellikler, stadyumdaki fiyatlar vs isim hakları hakkında bilgi bulabilirsiniz. Adını 1960'lı yıllarda göztepe'nin türkiye ve avrupa'da fırtına gibi estiği dönemdeki efsane futbolcularından gürsel aksel'den alan yeni stadyum. Çift katlı, localara, kafelere, mağazalara, otoparka sahip. Gürsel aksel göztepe stadyumu twitter hesabı. Instagram posts from göztepe gürsel aksel stadyumu. Ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola.

Gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi'nde yer alan gürsel aksel stadyumu kapılarını 26 ocak pazar günü açtı! 13 nisan 2021, salı 15:10 antalyaspor ile beşiktaş arasında oynanacak türkiye kupası finali, 18 mayıs salı günü saat 20.45'te göztepe gürsel aksel stadyumu'nda oynanacak. 01:25 ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola kapılarını açıyor. Göztepe'nin antremanları ve bazı halbuki dikin şöyle 30 binlik ileride büyütmeye imkan verecek bir stadyum. 2017/18 sezonundan kalma gouffran'ı hamama götürmek isteyen çok arkadaş varmış#göztepe #süperlig.

Tum Bilinmeyenleriyle Gursel Aksel Goztepe Stadyumu Youtube
Tum Bilinmeyenleriyle Gursel Aksel Goztepe Stadyumu Youtube from i.ytimg.com
Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Binlerce kişinin ikinci evi ve bir arada yaşanılan duyguların mabedi olacak bu stadyumu i̇zmir şehrine. 2017/18 sezonundan kalma gouffran'ı hamama götürmek isteyen çok arkadaş varmış#göztepe #süperlig. Ev sahibi göztepe futbol takımının eski stadyumu ve eski tesisleri olan ana merkez yıkılarak aynı arazi üzerine. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Göztepe gürsel aksel stadyumu konak i̇lçesin'de inşaat edilen günün ve şehrin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Gürsel aksel spor ve yaşam merkezi, ya da gürsel aksel göztepe stadyumu (gags) i̇zmir'in konak ilçesi güzelyalı mahallesinde bulunan 30.035 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyum. Yenilenmiş haliyle 26 ocak 2020 göztepe beşiktaş maçı ile kapılarını açacak olan, göztepe'nin yeni stadı.

2017/18 sezonundan kalma gouffran'ı hamama götürmek isteyen çok arkadaş varmış#göztepe #süperlig.

Göztepe gürsel aksel stadyumu son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri fanatik gazetesi resmi sitesinde. Ev sahibi göztepe futbol takımının eski stadyumu ve eski tesisleri olan ana merkez yıkılarak aynı arazi üzerine. Göztepe gürsel aksel stadyumu, 25 bin 35 kişilik kapasiteye sahiptir. 95 yıllık kulübün kalbi artık güzelyalı'nın tam ortasında gürse aksel stadyumu'nda atıyor. Gürsel aksel spor ve yaşam merkezi, ya da gürsel aksel göztepe stadyumu (gags) i̇zmir'in konak ilçesi güzelyalı mahallesinde bulunan 30.035 izleyici kapasiteli çok amaçlı stadyum. Süper lig takımlarından göztepe'nin heyecanla beklenen gürsel aksel spor ve sağlıklı yaşam merkezi, açılış maçıyla taraftarlarına kavuştu. Göztepe gürsel aksel stadyumu i̇zmi̇r büyükşehir belediye meclisi, göztepe gürsel aksel stadyumu'nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi. Aldekon şirketi olarak bir stadyum koltuğu projesini daha aldekon kalitesi ve mimari tasarım farkı i̇le tamamlayıp teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. 13 nisan 2021, salı 15:10 antalyaspor ile beşiktaş arasında oynanacak türkiye kupası finali, 18 mayıs salı günü saat 20.45'te göztepe gürsel aksel stadyumu'nda oynanacak. Bu sayfa seçilen kulübün oynadığı stadla ilgili bilgi verir. Göztepe'nin geleceğinin temeli burada atılıyor. Ocak ayında teslim ettiğimiz göztepe gürsel aksel stadyumu, bugün tribünlerdeki taraftarından uzak olsa da yeniden futbola. Şu anki haliyle 20 bin, tff'nin verdiği kararla kale arkalarındaki koltukların kaldırılması sonucu 25 bin kapasiteli olarak hizmet verecek.

Gürsel aksel sports and healthy life center (turkish: göztepe. 95 yıllık kulübün kalbi artık güzelyalı'nın tam ortasında gürse aksel stadyumu'nda atıyor.

Post a Comment

0 Comments